با توجه به خواص فراوانی که برای غوره ذکر میشود. برای فصولی که دسترسی به غوره تازه امکان پذیر نیست، خرید ترشی غوره شور توصیه میشود.
برای دوره خاصیت های درمانی فراوانی شمرده اند از جمله برای چربی خون مفید است خاصیت ضد عفونت دارد همچنین مصرف آن همراه با غذا و سالاد باعث لاغر شدن میشود و چاقی های افراطی را نیز درمان میکند.
طرز تهیه و خرید ترشی غوره شور
برای تهیه ترشی غوره شور به غوره عسگری یا هر انگوری که بدون هسته باشد، مقداری نمک و سرکه سفید مورد نیاز است.
ابتدا باید غوره ها را شسته و بگذاریم خشک شود قبل از این کار بهتر است غوره ها را دانه کرده و یا به صورت خوشه های کوچک برش دهیم. پس از اینکه غوره ها به صورت کامل خشک شد آنها را در شیشه به همراه سرکه و نمک میریزیم به صورتی که غوره ها به حالت شناور درون سرکه قرار بگیرد.
روش دیگری که برای تهیه ترشی غوره شور استفاده میشود این است که به جای سرکه از آبغوره استفاده شود. برای این کار آبغوره را جوشانده و سپس همراه با نمک روی غوره ها میریزیم و بعد از گذشت چهار روز آن را در یخچال قرار میدهیم.
روش دیگری که در مراکز خرید ترشی غوره شور نیز از آن استفاده میشود به این صورت است که به ازای هر کیلو غوره آب و نمک و نصف پیمانه سرکه اضافه میشود
تهیه ترشی غوره شور به این روش شوری بیشتری دارد و باید بعد از ۴ تا ۵ روز آن را درون یخچال نگهداری کرد.
در مراکز و سایت خرید ترشی غوره شور توصیه میشود این ترشی در جای خنک نگهداری شود تا کپک نزند. برای اطمینان از اینکه ترشی کپک نزند بهتر است شیشه ها را جوشانده و سپس خشک کنید و بعد از آن ترشی را درون شیشه بریزید.
در این روش باید سرکه کاملا روی غوره ها را بپوشاند پس بهتر است چند برگ مو روی ترشی قرار دهیم تا غوره ها بیرون سرکه قرار نگیرد. در فروشگاه ها و سایت خرید ترشی غوره شور میبینید که رنگ غوره ها سبز باقی میماند دلیل آن این است که غوره ها را قبل از ترشی انداختن درون محلول کات کبود به مدت ۲۴ ساعت قرار میدهند.
برای ماندگاری بیشتر ترشی غوره شور میتوانید به اندازه یک بند انگشت زیر چرخ کرده روی ترشی بریزید.
برای اطلاع از سایت خرید ترشی غوره شور مرغوب و درجه یک، میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.