فروش عمده خیارشور همدان

فروش عمده خیارشور همدان بیشترین مشتری آنها مراکزهایی هستند که خود دارای سفارش زیاد یا مشتری هستند. که این مراکز شامل سوپرمارکت ها فروشگاها و اغذیه فروشی ها میباشد.
فروش عمده خیارشور همدان در بسته بندی های دبه ای ، حلبی و شیشه ای که به مراکزهای مصرف توزیع میگردد.

فروش عمده خیارشور همدان

مرکز فروش عمده خیارشور همدان

مرکز فروش عمده خیارشور همدان هم خیارشور را ارزانتر نسبت به بازار مصرف ارائه میدهد و هم محصول با کیفیت به متقاضی عرضه میکند.
این مرکز فروش عمده خیارشور همدان میتواند هم کارخانه تولیدکننده باشد و هم شرکت های توزیع کننده .که با حذف واسطه ها خیارشور را با قیمت ارزانتر به مصرف کننده میفروشد.
فروش عمده خیارشور همدان خیارشورها را در دبه های 8 کیلویی بسته بندی میکند و آنها را راهی بازار فروش میکند. چرا که از خیارهای سبز و سالم  در تهیه خیارشور استفاده میکند فروش عمده خیارشور همدان در بسته بندی های دبه ای طرفداران زیادی دارد.

فروش عمده خیارشور همدان

فروش خیارشور همدان بصورت عمده

فروش خیارشور با کیفیت و ارزان قیمت همدان در سایزهای نول و ممتاز باعث شده تا نظر کاسبان بازار و مشتری های مصرف کننده را جلب کند.
فروش خیارشور همدان بصورت عمده به واحدهای فعال در بازارهای مصرف عرضه میگردد که معمولا به شهرهای بروجرد ،شیراز و شهرهای همسایه توزیع میکند.
بیشترین عاملی که فروش خیارشور همدان را افزایش داده است استفاده از خیار سبز و تازه و همچنین بذر مناسب برای کاشت خیار است. که همه این عوامل دست به دست هم داده اند تا خیارشور همدان زبان زد همه کاسبان بازار شود و دارای فروش عمده باشد.

فروش عمده خیارشور همدان

علت معروف بودن خیارشور همدان چیست؟

دلیل معروف بودن خیارشور همدان استفاده از خیار سبز ، تازه و سالم است.
زمان تهیه خیارشور هم بر کیفیت خیارشور بی تاثیر نیست پس فصل مناسب برای تهیه خیارشور باعث رضایت مندی مشتری ها شده است.
همدان مهد خیارشور است و از گذشته تاکنون بنام خیارشور همدان شهرت دارد . که اصلی ترین دلیل معروف بودن خیارشور همدان زمان ماندگاری بالا و اندازه خیارشورهاست که استفاده از بذر خیار با کیفیت برای کاشت خیار برای تولید خیارشورهای با کیفیت مناسب است.
پس نتیجه میگیریم که علل معروفیت خیارشور همدان:

  1. استفاده از سبزی های معطر و تازه
  2. سایز خیار
  3. استفاده از خیارهای سبز و تازه چین
  4. فصل مناسب برای تهیه خیارشور
  5. بذر مناسب خیار و تولید خیار با کیفیت

فروش عمده خیارشور همدان

طرز تهیه خیارشور خانگی همدان

مواد لازم :

  1. خیار ریز و تازه:یک کیلو
  2. نمک: یک و نیم پیمانه
  3. شوید: 100 گرم
  4. ترخون:200 گرم
  5. فلفل سبز:3تا 5 عدد
  6. سیر: 1 بوته
  7. آب: 5 پیمانه

ابتدا خیارها را تمیز شسته و پاک کنید تا آبی باقی نماند که باعث کپک زدن خیارشور شود.
در مرحله بعد شوید و ترخون و سیر را پاک کرده و خوب بشویید و روی پارچه بگذارید تا آبشان گرفته شود.
آب را در قابلمه ریخته و نمک را در آب مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوش آید .

زمانیکه بجوش آمد شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.وقتی که حرارت آب کم شد سرکه را اضافه کنید.
در ظرفی خیار ها را همراه با سبزی های معطر در لابه لابه خیار قرار دهید و مخلوط آب سرکه را به خیار بی افزاید تا جایی ادامه دهید که تمام سطح خیار را از مخلوط نمک و سرکه بپوشانید.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در ظرف را محکم ببندید تا هوای بیرون به داخل خیارشور نرود. تا زمانیکه خیارشور آماده نشده در خیارشور را باز نکنید .
بهتر است از سنگ نمک بجای نمک خوراکی استفاده کنید .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما